VIDEO/ prvo pojavljivanje nakon kobne nesreće

Cetinski se obratio video porukom: Ono što je izgovorio, dirnut će mnoge, a ono što je najavio...

Showbizz23.11.17, 20:40h

Cetinski se obratio video porukom: Ono što je izgovorio, dirnut će mnoge, a ono što je najavio...
Moram se baviti ovim poslom, moram živjeti dalje, to je jedino što znam. Hvala vam na velikoj podršci

 

Nakon nesreće u kojoj je pregazio muškarca u Rovinju, Tony Cetinski na Facebooku se snimkom obratio obožavateljima te otkrio ono što je najviše zanimalo njegove fanove - kad nastavlja dalje s koncertima. To je ujedno i njegovo prvo pojavljivanje nakon kobne nesreće.

 

"Lijep pozdrav svima, ne znam što da vam kažem i koliko da vam kažem toga, da vam se zahvalim na velikoj podršci. Iako, nisam sumnjao, uvijek ste bili sa mnom i u najljepšim i u najlošijim trenucima. Mogu samo reći da ste me podigli i da ću nastaviti dalje s koncertima, jer kako ljudi kažu, život mora ići dalje. Moram se baviti ovim poslom, moram živjeti dalje, to je jedino što znam. Hvala vam na velikoj podršci", rekao je Tony u videu te najavio da već sutra nastupa u Zadru.
 

"Idemo dalje", riječi su kojima je Tony završio obraćanje fanovima, a na kraju snimke pojavljuje se isječak s jednog od njegovih koncerata, gdje pjeva pjesmu "23. prosinca", tačnije stihove: "Ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane. I da Bog će mi dati sad snage preživjet' te dane".

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook