Završena sjednica Izvršnog odbora NSBiH

BiH i dalje bez selektora reprezentacije: Ne mogu se odlučiti između Osima i Kodre, traže trećeg

Sport16.11.17, 18:42h

BiH i dalje bez selektora reprezentacije: Ne mogu se odlučiti između Osima i Kodre, traže trećeg
Naredna sjednica Izvršnog odbora Nogomentnog saveza BiH najvjerovatnije će biti održana 29. novembra kada bi mogla biti donesena i konačna odluka

 

Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (N/FSBiH), koja je održana u konferencijskoj sali Trening centra N/FSBiH u Zenici nije donesena konačna odluka o izboru novog selektora nogometne reprezentacije BiH koji bi na tom mjestu zamijenio Mehmeda Baždarevića.

 

Potpredsjednik Nogometnog saveza BiH Milorad Sofranić u obraćanju medijima saopćio je da je Izvršni odbor razmatrao dva ponuđena imena koja je predložila formirana komisija, i to Mehu Kodru i Amara Osima, ali nije donesen konačan zaključak i ostavljeno je još vremena komisiji da do naredne sjednice Izvršnog odbora razgovara sa dodatnim kandidatima i eventualno dopuni svoj prijedlog.

 

Naredna sjednica Izvršnog odbora Nogomentnog saveza BiH najvjerovatnije će biti održana 29. novembra kada bi mogla biti donesena i konačna odluka o novom selektoru seniorske nogomente reprezentacije BiH.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook