Popularni bračni par

Ovo niko nije očekivao: Prošle godine se vjenčali i dobili kćerku, a sada se...

Showbizz02.11.17, 11:39h

Ovo niko nije očekivao: Prošle godine se vjenčali i dobili kćerku, a sada se...
Fanovi primijetili da se nešto dešava sa parom, jer se oni više ne prate na društvenim mrežama

 

Pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Ðurić Rasta su se vjenčali u julu prošle godine, ali kako saznaju srbijanski mediji, brak prolazi kroz veliku krizu, koja je rezultirala Aninim zahtjevom za razvod.

 

Kako otkriva izvor blizak pjevačici, njih dvoje već tri sedmice ne žive pod istim krovom, a on spava u studiju. U kontaktu su samo zbog kćerkice Tare.

 

- Ana i Rasta su se, nekoliko dana poslije njenog rođendana 27. septembra, žestoko posvađali. Ani je najviše smetalo što je Rasta i nakon dobijanja djeteta nastavio da živi momački život. Često je bio odsutan od kuće, pušio je marihuanu, a do nje su dolazile i razne priče o njegovom nevjerstvu. Jedne večeri joj je prekipjelo. Sve mu je sasula u lice, i rekla mu da se spakuje i ide - rekao je izvor.

 

Iako je Rasta mislio da će Anu da prođe bijes, pjevačica je na kraju posjetila advokata Borivoja Borovića, od kog je zahtijevala da podnese zahtjev za razvod. Isti izvor dodaje i da se Ana uselila u stan svoje majke Miljane, koja joj pomaže oko kćerke Tare.

 

Da ove priče nisu samo glasine potvrdio je i Anin advokat, kada je novinarima odgovorio:

 

- ’Pozovite me sutra (četvrtak), pa ću vam dati više informacija nakon što se sastanem sa Anom tim povodom’.

 

Čak su i fanovi primijetili da se nešto dešava sa ovim parom, jer se oni više ne prate na društvenim mrežama, a na Rastinom profilu više ne stoji broj telefona Aninog brata Marka koji mu je zakazivao nastupe.

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook