ne odustajte od ljubavi

Još uvijek je moguće: Kako spasiti brak pred razvodom?

Lifestyle13.10.17, 16:17h

Još uvijek je moguće: Kako spasiti brak pred razvodom?
Jesmo li odustali od ljubavi, netko nas je natjerao na brak ili je u braku zaista tako loše pa se svi brže bolje rastaju? Saznajte kako spasiti brak pred razvodom

 

Statistike nam ne idu u korist i sve više brakova se raskida. Po statistici svaki treći brak završit će razvodom. No što nam to govori?

 

Jesmo li odustali od ljubavi, netko nas je natjerao na brak ili je u braku zaista tako loše pa se svi brže bolje rastaju? Saznajte kako spasiti brak pred razvodom.

 

Najbolji savjeti za brak

 

Želite li znati kako izbjeći prekid veze, slijedi nekoliko korisnih informacija koje bi mogle spasiti ljubavnu vezu. Razlog sve većem broj rastava je upravo naša lijenost, sebičnost i brzopletost. Zaokupirani smo poslom i karijerom, djecom, obavezama, sobom i vlastitim potrebama da drugu osobu sve manje primjećujemo, piše portal Savjetnica.

 

Ne vidimo da se partner trudi zaraditi novac da bi imali od čega živjeti nego vidimo da ga nikad nema kod kuće a i kada dođe kući umoran je. Ne vidimo da supruga radi po cijele dane i da trči na sve strane brinući se o kući i djeci nego vidimo samo da prigovara, da više nije onako sređena kao prije i da nikad nema volje za seksom.

 

I eto ideje, idemo se mi fino razvesti pa naći sebi nekoga tko će nas primjećivati i s kime će nam biti zabavno. No je li to zaista najbolje rješenje?

 

Više od 90 posto partnera ne razgovara ili ne razgovara kako treba. Želite li znati kako spasiti brak pred razvodom, vrlo važno je da znate komunicirati i bez optuživanja iznijeti jedno drugome svoje osjećaje i misli.

 

Vrlo često uopće ne razumijemo jedni druge nego svatko shvaća stvari na svoj način. Razgovarajte svakodnevno o danu koji je prošao, o nesuglasicama. Nikada ne optužujte nego iznosite činjenice i kako je to djelovalo na vas.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook