LIDER LDP-A U OBRAČUNU SA SVIMA

Opaki intervju Čedomira Jovanovića: Smjestili su me u Vučićevu zadnjicu! Hoće tako da me žigošu!

Front28.09.17, 08:22h

Opaki intervju Čedomira Jovanovića: Smjestili su me u Vučićevu zadnjicu! Hoće tako da me žigošu!
- Zna i Vučić gdje sam ja. Posebno dok izgovara rečenice koje sam toliko puta rekao prije njega. Zna i Tadić gdje sam ja, dok se davi u svojoj jalovosti i inferiornosti, poručuje Čedo Jovanović

 


U dramatičnom, ali i opako direktnom intervjuu koji je dao za najnoviji broj Nedeljnika, Čedomir Jovanović govori o svojoj ulozi na političkoj sceni od devedesetih godina prošlog vijeka, preko svega što se  u Srbiji i na prostoru regiona u međuvremenu desilo, pa sve do najnovijih optužbi da podržava režim Aleksandra Vučića.


Na opaske prije svega opozicione javnosti da ne zna da li je Čedomir Jovanović danas vlast ili opozicija, lider LDP-a odgovara da naravno svi znaju gdje je - tamo gdje je uvijek bio.


"Oni su mene smjestili u Vučićevu zadnjicu. Misle da me tako žigošu", rekao je Jovanović i naglasio i da Aleksandar Vučić i Boris Tadić znaju na kojoj je poziciji.


"Zna i Vučić gdje sam ja. Posebno dok izgovara rečenice koje sam toliko puta rekao prije njega. Zna i Tadić gdje sam ja, dok se davi u svojoj jalovosti i inferiornosti", naveo je Jovanović.


On je konstatovao da ti koji ga optužuju da podržava ovu vlast, zapravo ne znaju gdje je Vučić.


"Nisam ja pravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi. SNS je napravila Vučićeva inteligencija da iskoristi nesposobnost svih drugih", ocijenio je lider LDP-a.

 

Čedomir Jovanović je za najnoviji Nedeljnik u svojevrsnom obračunu sa svima govorio o Vučiću i do kada će ostati na vlasti, zašto je toliko protiv Saše Jankovića i opozicionog okupljanja u Beogradu, kada će i kako biti riješena sudbina Kosova, hapšenju Slobodana Miloševića, slučajnom susretu sa Zoranom Babićem u najluksuznijem restoranu na Paklenskim ostrvima, zašto je svojevremno odbio podršku Dude Ivkovića, koja jedina dva politička lidera u Srbiji nije stvorila Državna bezbjednost, šta mu je Đinđić otkrio o Demokratskoj stranci, kako opozicija zamišlja slobodu medija, šta je Dačić trebalo da pokaže Trumpu umjesto Informera, zašto Srbiji više nisu potrebne ni političke stranke ni izbori...

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook