VIDEO/ Pojavila se i prva teorija zavjere

Otkud tačan rezultat na semaforu sat i po prije finalnog meča Eurobasketa?!

Sport18.09.17, 08:20h

Otkud tačan rezultat na semaforu sat i po prije finalnog meča Eurobasketa?!
Dok je Dončić najavljivao meč i istakao da jedva čeka da vidi borbu košarkaša Srbije i Slovenije, pojedini gledaoci televizije primjetili su nevjerovatan detalj

 

Odmah po završetku finala Eurobasketa, gdje je Slovenija pobijedila Srbiju sa 93:85, pojavila se i prva teorija zavjere.

 

Naime, na dnevniku televizije "N1" u 19 sati, prije utakmice je novinar Ilija Kovačić uzeo izjavu Saše Dončića, oca Luke Dončića, koji radi kao stručni komentator za slovenačku televiziju. Dok je stariji Dončić najavljivao meč i istakao da jedva čeka da vidi borbu košarkaša Srbije i Slovenije, pojedini gledaoci televizije primjetili su nevjerovatan detalj. Naime, u pozadini je na semaforu stajao rezultat kojim je i završen meč - 93:85 u korist Slovenije.

 

Dovoljno da se odmah pojavi i prva teorija zavjere. Međutim, razlog što se ovo desilo vjerovatno stoji u činjenici da su Španci u borbi za bronzu pobijedili Rusiju identičnim rezultatom.

 

Kasnije su promijenjene zastave za finale, ali ne i rezultat, pa je tako došlo do nevjerovatne koincidencije da upravo to na kraju bude i konačan rezultat finala.

 

Pogledajte video od 26.20:

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook