VIDEO/ VARNICE U CENTRALNOM DNEVNIKU

Dr. Gavrankapetanović žestoko o sukobu sa Sebijom Izetbegović: Neka bude i predsjednica države, samo neka mi se skine s vrata!

Front16.09.17, 09:22h

Dr. Gavrankapetanović žestoko o sukobu sa Sebijom Izetbegović: Neka bude i predsjednica države, samo neka mi se skine s vrata!
Gost CD-a je bio bivši šef Klinike za otropediju i traumatologiju KCUS-a dr. Ismet Gavrankapetanović koji je otvoreno i žestoko progovorio o sukobu sa direktoricom dr. Sebijom Izetbegović i svemu što mu se dogodilo i događa i dalje na ovoj klinici

 

 

Prvo izdanje Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem počelo je žestoko, a u studiju Face TV-a sijevale su varnice na sve strane. 


Gost CD-a je bio bivši šef Klinike za otropediju i traumatologiju KCUS-a dr. Ismet Gavrankapetanović koji je otvoreno i žestoko progovorio o sukobu sa direktoricom dr. Sebijom Izetbegović i svemu što mu se dogodilo i događa i dalje na ovoj klinici.


On je, između ostalog, kategorički rekao da ne pristaje na metode koje se zavode u KCUS-u i da je tu nastao glavni problem.


- Nikada neću pristati na to da me neko otjera s klinike, neću otići ni sa KCUS-a ni iz države samo zato što to nekome naumpadne..., poručio je dr. Gavrankapetanović.


Odgovarajuči na pitanje o mogućoj kandidaturi dr. Izetbegović za člana Predsjedništva na izborima 2018. godine, Gavrankapetanović je rekao da to ne bi bilo dobro, ali je u jednom trenutku nadodao: 

 

- Ma neka bude i predsjednica države, samo neka se meni skine s vrata!


Kako je naveo, zbog svega što se događalo razgovarao je i sa reisom Huseinom Kavazovićem, a nakon njegovog savjeta otišao je i na razgovor sa članom Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem koji mu je zakazao sastanak sa direktoricom KCUS-a i svojom suprugom... 


Šta se dalje dešavalo i kakva je trenutno situacija na KCUS-u, saznajte u video prilogu CD-a:

 


 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!