FOTO/ Obnovili stare strasti?

Procurila poruka Ane Sević koju je napisala Aci Lukasu: 'Opet si probudio osjećanja u meni... Vjerovala sam ti...'

Zabava09.08.17, 10:17h

Procurila poruka Ane Sević koju je napisala Aci Lukasu: 'Opet si probudio osjećanja u meni... Vjerovala sam ti...'
Nikada ništa ne bih uradila da te povrijedim jer želim da budeš sretan. I pored svega što si uradio, ja ti to i dalje želim. Nadam se da ćeš biti. Onda ćeš sebe gledati mojim očima i možda ćeš drugačije gledati na mene i moje ponašanje, napisala je Ana Sević Lukasu

 

Šok i nevjerica mnoge je savladala kada se u javnosti pojavila vijest da je Ana Sević, supruga Darka Lazića tješila Acu Lukasa nakon razvoda od supruge Sonje. Mnogi u ovu šokantnu informaciju nisu povjerovali, a jedan magazin je do detalja opisao odnos Ane i Lukasa koji datira još od vremena prije nego što se udala za Darka.

 

Ovdje se navodilo i da su Lukas i Ana svoju vezu obnovili tokom njegovog razvoda, a da je za to saznao i Darko, kom se Ana pravdala da je sa Acom bila u vezi prije udaje za njega.

 

Pink.rs došao je u posjed SMS poruke koja potvrđuje njihovu vezu. Ana je poruku poslala Aci i to baš u trenutku kada su mediji brujali da su se njih dvoje sreli u Crnoj Gori. Iz poruke koju mu je poslala 2. avgusta, može se jasno zaključiti da su njih dvoje bili u vezi prije njene udaje za Lazića, ali da su stare strasti sada obnovili.

 

- Svako ima svoj način samodestrukcije, ovo je noćas moj. Postavila sam ti već pitanje:"Zašto?" i nisam dobila odgovor. Neću vjerovatno ni sada, a mojih milion pitanja "zašto?" je zaslužilo da mi odgovoriš. Moji pozivi su zaslužili da budu odgovoreni, jer kad ti meni napišeš:"Javi mi se, trebaš mi", ja se javim, jer ti trebam! Zaslužila sam ja mnogo toga, svakako sve suprotno od ovoga što sada radiš - napisala je Ana i tada priznala:

 

- Poslije onoga što se desilo prije pet godina obećala sam sebi da nikada nikome više neću dozvoliti da probudi u meni taj osjećaj, ponovo sam dozvolila. I to ponovo tebi, zato što sam željela da ti vjerujem, zato što sam željela da ti pružim šansu da mi dokažeš da si sve ono što ja mislim da jesi. Ali ti i ja tebe vidimo drugačijim očima. Žao mi je što ne možeš sebe da vidiš onako kako te ja vidim. Taj čovjek koga ja vidim, ne radi ovakve stvari. Uvijek sam te na prvom mjestu poštovala kao čovjeka, pa tek onda kao muškarca - piše Ana koja otkriva da Lukasu želi sreću:

 

- Nikada ništa ne bih uradila da te povrijedim jer želim da budeš sretan. I pored svega što si uradio, ja ti to i dalje želim. Nadam se da ćeš biti. Onda ćeš sebe gledati mojim očima i možda ćeš drugačije gledati na mene i moje ponašanje. Možda ćeš me razumjeti. Možda ćeš ga, ako ništa, cijeniti sa ljudske strane, jer ja poslije svega ovoga i dalje želim da vjerujem da za sve ovo postoji realan razlog koji mi je morao biti nagovješten i objašnjen. Kakav god da je, ljudski je. Sve je bilo bolje od ovoga što ja sada prolazim. Vjerovala sam ti – napisala je Ana Sević.

 

ana-sevic-pisala-aci-lukasu

 

ana-sevic-pisala-aci-lukasu

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook