foto/ prije i poslije

Internetom se širi urnebesna stara fotografija bh. influenserke Hane Hadžiavdagić: Možete li vjerovati?!

Showbizz07.08.17, 14:13h

Internetom se širi urnebesna stara fotografija bh. influenserke Hane Hadžiavdagić: Možete li vjerovati?!
Upravo je Hana nedavno učestvovala i u nekim polemikama oko tuđeg fizičkog izgleda pa su internet robinhudovi poznatu “influenserku” željeli podsjetiti na njen vlastiti doskorašnji izgled

 

Na Internetu, odnosno u pojedinim grupama na društvenim mrežama, ovih dana se pojavila fotografija “prije i poslije” jedne poznate osobe iz domaćeg javnog života, a radi se o Hani Hadžiavdagić.

 

Upravo je Hana nedavno učestvovala i u nekim polemikama oko tuđeg fizičkog izgleda pa su internet robinhudovi poznatu “influenserku” željeli podsjetiti na njen vlastiti doskorašnji izgled- piše aura.ba.

 

hana-hadziavdagic

 

No, svakako je najviše onih komentara da uprkos manjim ili većim estetskim intervencijama, danonoćnjom provođenju u solarijima, frizerskim i drugim salonima uljepšavanja, neprekidnim objavama fotografija iz teretana gdje se tijelo sređuje, gospođa “influenserka” ne izgleda ništa bolje u odnosu na prije nekoliko godina.

 

Neki bi rekli da su to zlobni komentari, neki da odgovaraju činjeničnom stanju, neki da i sama “influenserka” vrijeđa druge ljude vrlo često…

 

Prosudite sami...

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook