bogata ponuda artikala

Trgovački lanac Bingo otvorio novi hipermarket u Zenici

Biznis Klub04.08.17, 16:11h

Trgovački lanac Bingo otvorio novi hipermarket u Zenici
Svečanu vrpcu zajedno su presjekle radnica "Bingo centra" Alisa Helvida i Tatjana Paunoski, te na taj način zvanično otvorile drugi Bingov hipermarket u Zenici

 

Bosanskohercegovački trgovački lanac "Bingo" danas je u "Shopping centru Džananović" u Zenici otvorio novi "Bingo centar", koji obuhvaća prodajnu površinu 3.500 kvadratnih metara i u svom asortimanu ima bogatu ponudu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda sa više od 25.000 različitih artikala.

 

Svečanu vrpcu zajedno su presjekle radnica "Bingo centra" Alisa Helvida i Tatjana Paunoski, te na taj način zvanično otvorile drugi Bingov hipermarket u Zenici.

 

- Danas smo otvorili 186. prodajni objekat kompanije Bingo u Bosni i Hercegovini u našem prostoru, koji je do prije nekoliko dana koristio Konzum. Naša kompanija preuzela je 45 radnika iz zatvorenog Konzuma, te primila 12 novih uposlenika, a na ispomoći je i nekoliko naših radnika iz drugog Bingo centra u Zenici. U ponudi ovog hipermarketa od danas se nalaze proizvodi prehrane, tekstila, obuće i drugih potrepština - kazala je nakon otvaranja PR manager kompanije Bingo Tatjana Paunoski.

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook