KOBNI 'SELFIE' SA AMERIKANCEM

Progovorila hostesa sa Zakintosa: Slikala sam se sa crncem, a onda mi je jedan Srbin rekao... Tada je počeo pakao...

Hronika15.07.17, 19:34h

Progovorila hostesa sa Zakintosa: Slikala sam se sa crncem, a onda mi je jedan Srbin rekao... Tada je počeo pakao...
Hostesa tvrdi da su je Srbi upitali zašto se "pored toliko Srba ona fotografiše sa crncem"?!

 

 

Grčki portal "Oladeka" uspio je da dođe do hostese iz kluba, djevojke srpskog porijekla, koja je najvjerovatnije razlog za pokretanje stravične tuče na Zakintosu u kojoj je život izgubio američki turista Bakari Henderson. Djevojka je, ni kriva ni dužna, upetljana u cijeli incident, prenosi Telegraf.rs.


Ime djevojke nije otkriveno, ali je ona prema pisanju "Oladeke" izjavila da su joj momci iz Srbije prišli i pitali je "zašto se pored toliko Srba ona fotografiše sa crncem". Tada je počeo pakao.


Jedan od momaka iz Srbije je udario Bakarija, nakon čega mu je ovaj razbio flašu u glavu.


- Otišla sam sa troje Amerikanaca. Poslije pet minuta sam se vratila i vidjela kako na ulici leži Bakari, bez svijesti i kako mu teče krv iz očiju. Jedan od Amerikanaca je bio pored njega i pokušavao je da mu pomogne - izjavila je ova djevojka.


Podsjetimo, grčki list ProtoTema je objavio i izjavu, kako se navodi, "srpskog izbacivača", koji je "prekinuo tišinu i ispričao šta se dogodilo", a koja se podudara sa izjavom srpske hostese.


- Te večeri je bila gužva u klubu. Hostesa, koja je bila srpskog porijekla, imala je slobodan dan, ali je došla u klub gdje se družila sa Amerikancima, među kojima je bila i žrtva. Pričala je sa njima, šalila se i dobro zabavljala. U klubu je u tom trenutku bilo i puno Srba, od kojih je jedan prišao djevojci i rekao "zašto se družiš sa Amerikancima", prijetećim tonom. Amerikanac je verbalno odreagovao, a Srbin mu je zadao udarac u lice.


- Onda je Amerikanac uzeo flašu i udario Srbina u glavu. Tada je sve počelo. Djevojka je počela da ih razdvaja, a žrtva je greškom udarila djevojku laktom i njoj je počela da curi krv. Došla je da mi traži pomoć i ja sam uletio da ih razdvajam. Počele su da lete pepeljare, a Amerikanac je izašao iz lokala i počeo da trči, a za njim su krenuli momci iz srpske ekipe, ja i grčki barmen.


- Sjećam se da sam ga udario jednom pesnicom u lice i dva-tri puta po tijelu, ali ne po glavi. Kada sam ja otišao, masa Srba je nemilosrdno nastavila da ga tuče po cijeloj glavi i tijelu - rekao je srpski izbacivač za sajt protothema.gr, prenosi Telegraf.rs.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook