HOROR NA LONDONSKIM ULICAMA

Novi detalji jezivog napada u Londonu: Zbog bacanja kiseline na ljude uhapšen tinejdžer

Hronika14.07.17, 17:32h

Novi detalji jezivog napada u Londonu: Zbog bacanja kiseline na ljude uhapšen tinejdžer
Jedan 16-godišnji dječak je uhapšen zbog sumnje za nanošenje teških tjelesnih povreda i pljačku, te se trenutno nalazi u pritvoru u policijskoj stanici u istočnom Londonu

 



 

Pet muškaraca je napadnuto kiselinom u Londonu tokom noći s četvrtka na petak u nizu napada za koje policija smatra da su povezani.

 

Ovih pet napada, koji su policiji prijavljeni tokom perioda od 70 minuta, najnoviji su među sve učestalijim incidentima u kojima se u pljačkama i nasilju među bandama kao oružje koriste korozivne tekućine, prenosi CNN.

 

Iz policije su kazali da su u najmanje četiri od pet napada učestvovala dva muškarca na mopedu, a u najmanje dva slučaja napadači su ukrali mopede koji su pripadali njihovim žrtvama. Jedan od incidenata je uključivao pljačku.

 

Jedan 16-godišnji dječak je uhapšen zbog sumnje za nanošenje teških tjelesnih povreda i pljačku, te se trenutno nalazi u pritvoru u policijskoj stanici u istočnom Londonu.

 

Iz policije su pozvali očevice da istupe.

 

Četiri od tih napada su se desila u istočnom okrugu Hackney, a jedan u Islingtonu na sjeveru Londona. Svih pet žrtava je prebačeno u bolnicu.

 

(FENA/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook