Možete li se prepoznati?

Smiješna strana zodijaka: Evo kako se horoskopski znakovi ponašaju na godišnjem odmoru

Zabava05.07.17, 12:31h

Smiješna strana zodijaka: Evo kako se horoskopski znakovi ponašaju na godišnjem odmoru
Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac broji novac i računa koliko može u prosjeku potrošiti po danu

 

NA PUTU

 

Ovan se nervira što vozilo ne ide brže, a Djevica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpion krišom pojeo sendvič da ga niko ne bi tražio "griz". Strijelac je nabio sunčane naočale i skinuo japanke, pa bose noge dignuo na sjedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao.

 

Blizanac je već promjenio nekoliko statusa na Fejsbuku: "Krećemo", "Krenuli smo", "Evo idemo", "Super nam je", "Evo Škorpion jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…" Vaga pazi da se ne zgužva i ljubazno moli Bika da se makne od nje sa čokoladom i sokom jer će joj zaflekati bermude.

 

Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novce i računa koliko mogu u prosjeku potrošiti po danu, Vodenjak isprobava masku za ronjenje. Riba spava.

 

NA ODREDIŠTU

 

"Thank God, stigli smo", stavlja Blizanac novi status na Fejs. Vodenjak lajka. Ovan je već u moru. Škorpion je skupa s torbom zauzeo kupaonIcu zbog čega Vaga plače ispred vrata jer se mora hitno presvući i popraviti frizuru. Djevica ima nervni slom jer je u apartmanu već totalni nered, nitko nije raspremio stvari!

 

Strijelac je otišao u obilazak mjesta, Bik po ribu za roštilj, Rak kuha juhu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cjenka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.


"Što horoskopski znakovi rade na odmoru? Blizanac objavljuje statuse na fejsu, Djevica živčani zbog nereda, a Jarac se ne odvaja od svog kalkulatora."

 

NA PLAŽI

 

'Juhuuu, evo nas na plaži', Blizanac objavljuje novu fotku na Fejsu, Instagramu i Twitteru: na slici je Djevica ispod šešira s obodom metar i pol, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u ručnik s likovima iz crtanih filmova.

 

Vaga ima kupaći kostim u vrijednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a Strijelac Lavu i Vagi drži rogove od dva prsta.

 

Škorpion je okrenuo leđa i zabranio taggiranje.

 

Vodenjak se slika s ronilačkom maskom i perajama, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema slici, otplivao je 200 metara.

 

U VEČERNJEM PROVODU 

 

"Party Night", twitta Blizanac i ne objavljuje sliku jer su pocrvenili na suncu svi osim Djevice. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje. Strijelac je pozvao cijelo susjedstvo na party, Škorpionu se to nije svidjelo pa se mrgodi u ćošku.

 

Rak svima servira tanjuriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovara Ribu da je slika u svim pozama. Vodenjak predlaže da se sutra ide na tečaj ronjenja ili u podvodni ribolov, Jarac na tabletu računa da li je to isplativo. Ovan je otišao na noćno plivanje.

 

Bez obzira na to koji ste horoskopski znak, sigurni smo da biste odmah s nama otputovali na prekrasan otok Hvar.

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook