Incident zbog atraktivne voditeljice

Halid Bešlić i Miroslav Ilić potukli se zbog Suzane Mančić: Nije bilo krvi, ali psovki jest. Poljevali su se pićem i gurali...

Showbizz04.07.17, 11:33h

Halid Bešlić i Miroslav Ilić potukli se zbog Suzane Mančić: Nije bilo krvi, ali psovki jest. Poljevali su se pićem i gurali...
Sjećam se te večeri. Nije to bila krvava tuča, ali umjetnici su voljeli da se pokažu i dokažu pred lijepom ženom, priča Perović

 

Vlasnik nekadašnjeg kluba „Duga“ Vlada Perović otkriva kako su se dva prijatelja sukobila zbog voditeljice jer su obojica željela da budu s njom. Miroslav Ilić i Halid Bešlić su se potukli, i to zbog Suzane Mančić. Incident se dogodio početkom devedesetih u tadašnjem popularnom klubu „Duga“, koji je bio u vlasništvu menadžera Vladimira Perovića. Informaciju koja se pojavila na Instagram profilu Legende devedesetih potvrdio je prvi suprug pjevačice Lepe Lukić.

 

- Sjećam se te večeri. Nije to bila krvava tuča, ali umjetnici su voljeli da se pokažu i dokažu pred lijepom ženom. E, baš ta ljepotica je bila Suzana Mančić. S njom me je upoznao Zlatko Pejaković, ona je tada pjevala pjesmu „Ogledalce“, bila je lijepa djevojčica, puna energije, harizmatična. Ne postoji muškarac koji se nije za njom okrenuo. Dolazila je kod mene u klub - kaže Perović. U trenutku tuče Vlada nije bio prisutan, ali su mu detaljno prenijeli šta se desilo.

 

- Obojica su malo više popila, pa su se pogurkali. Tako su mi referisali. Miroslav je bio malo nadžak-baba kad popije, dok je Halid bio mirniji. Nije bilo krvi, psovki jeste. Poljevali su se pićem i gurali. U to vrijeme je normalno bilo da se muškarci zakače zbog žene. Pa, Suzi je bila ljepotica. Halid je bio zgodan, mlad, lijep, Miroslav takođe. Mada, on je bio gadan kad popije, zato je i dobro što ne pije već 20 godina - kroz osmijeh kaže Perović.

 

A, da li ima istine u tome da je Suzana te noći bila pijana, kao što piše na Legendama devedesetih, te da su nakon frke sve troje zajedno otišli iz „Duge“,on kaže:

 

- Vjerujte da Suzanu nikada nisam vidio pijanu. Dugo sam se družio s njom i nikada nije bila pod uticajem alkohola. Kad se ta frka završila, Miroslav i Halid su nastavili da piju, nigdje nisu odlazili - završava Vladimir.

 

Vladimir Perović se prisetio i kako je Miroslav Ilić ispolivao Boru Đorđevića.

 

- S Borom sam sjedio u lokalu, a Miroslav je došao na piće. Đorđevića je počeo da proziva za pjesme koje jpeva i iz čista mira ga polio vodom. Bora je tada kroz osmijeh rekao: „Vidi budalu šta uradi“, ustao od stola, otišao u kupatilo da se umije i nastavio da pije. Ma, svi smo tada bili mladi, puni energije - zaključuje Perović.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook