Video / Prvi znaci ljeta na bh. Jadranu

Uživo s plaže u Neumu: Idila bez gužve, more toplo, ali pripazite gdje pijete kafu

Hronika29.05.17, 12:13h

Uživo s plaže u Neumu: Idila bez gužve, more toplo, ali pripazite gdje pijete kafu
Ako želite predahnuti od obaveza i prije ljetnih gužvi skoknuti do mora, onda je Neum prava opcija za vas

 

U Bosni i Hercegovini danas će, nakon kišovitog i prohladnog perioda, preovladavati sunčano vrijeme, a na jugu zemlje će se temperature popeti do  29 stepeni. Temperatura mora u Neumu je idealnih 21 stepen.

 

Ako želite predahnuti od obaveza i prije ljetnih gužvi skoknuti do mora, onda je Neum prava opcija za vas. Naime, kako se može uvjeriti putem kamera uživo, na plažama bh. mora nema gužvi, a sresti možete samo pokojeg kupača.

 


Također, za naše građane ljetovanje na bh. moru, kažu brojke, i dalje je najpovoljnija opcija. Tako se u Neumu apartman za četveročlanu porodicu može unajmiti već po cijeni od 60 do 100 KM po danu pa sedmodnevni aranžman s uključenim doručkom košta do 700 KM. Dodatni trošak je prijevoz, jer povratna karta autobusom košta 60 KM, a isto toliko novca treba izdvojiti za gorivo ukoliko se putuje privatnim automobilom. 

 

neum-cijene-u-kaficu

 

Iako je povoljnija varijanta za ljetovanje, u Neumu ipak pripazite gdje pijete kafu. Naime, prije nekoliko dana je u jednom neumskom kafiću iznenađeni bračni par za dvije kafe i dvije mineralne vode platio nevjerovatnih 13 KM.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

 

 

********************************************

Pogledajte bonus video na DEPO TV!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook