FOTO/ Svečano obilježena 74. godišnjica Bitke na Neretvi

Komšić i Nikšić položili cvijeće u Jablanici uz povike prisutnih: 'Živjela ujedinjena ljevica!'

Hronika06.05.17, 17:17h

Komšić i Nikšić položili cvijeće u Jablanici uz povike prisutnih: 'Živjela ujedinjena ljevica!'
Demokratska fronta prisjetila se svih onih koji su svoje živote dali za potpuni slom fašizma u Bosni i Hercegovini i postavili temelje antifašističke, jedinstvene i jednake Bosne i Hercegovine za sve građane koji žive u njoj

Članovi i simpatizeri Demokratske fronte iz svih dijelova Bosne i Hercegovine danas su obilježili 74. godišnjicu Bitke na Neretvi u Jablanici.

 

Ovom prilikom su predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić i predsjednik Socijaldemokratske partije Nermin Nikšić polaganjem vijenca zajednički odali počast borcima Narodno oslobodilačkog rata uz povike prisutnih: "Živjela ujedinjena ljevica".

 

bitka-na-neretvi-2017

 

Demokratska fronta prisjetila se svih onih koji su svoje živote dali za potpuni slom fašizma u Bosni i Hercegovini i postavili temelje antifašističke, jedinstvene i jednake Bosne i Hercegovine za sve građane koji žive u njoj. Ta borba se nastavlja i danas, borba za radnika, penzionera, studenta i čovjeka na svakom milimetru ove zemlje.

 

nermin-niksic-zeljko-komsic

 

"Bosna i Hercegovina je naša zemlja, svaki čovjek je naš čovjek i ništa nas neće pokolebati u borbi za njih. To je ideja koja predstavlja Demokratsku frontu, ljubav i briga za običnog čovjeka ove zemlje", kazali su iz ove stranke.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook