Mahalski trenutak

Selma Bajrami se udaje, bit će hairli!

Zabava29.04.17, 21:03h

Selma Bajrami se udaje, bit će hairli!
Selma je osjetljiva i suosjećajna i katkad upada u faze lutanja, kroz koju može ispoljiti i sklonost boemštini i piću, sve kroz neku vrstu patnje

 

Proročica Azira u novom broju magazina Express nastavila je s predviđanjima, pa je na kašike gledala našoj popularnoj pjevačici Selmi Bajrami. Kaže da joj četvrta kašika pokazuje sihire, kako na njoj tako i u kući u kojoj živi.

 

Neukrotiva snaga

 

- Kroz te sihire će imati zdravstvenih problema sa stomakom i nogama. Kašike pokazuju da je imala dvije duže i dvije kraće veze, a vezice i ne brojim, kao i brak iza sebe. Četvrta kašika joj pokazuje hairli udaju. Druga kašika joj pokazuje da će se baviti poslom mimo pjevanja, koji neće biti hairli po nju pa bi bilo najbolje da ovo izbjegne. Poslom i zaradom neće biti zadovoljna što će je natjerati da dosta razmišlja i planira. Selma po svom karakteru jako je meka i najvažniji su joj dom i dijete. Posjeduje instančan osjećaj za intimu, popustljiva je, ispod svoje finoće krije svoje ambicije, nježno je uporna i tvrdoglava. Iznad svega voli uređivati dom jer joj služi kao sklonište od nedaća svakodnevnice – priča Azira.   

 

azira-kasike 

 

Selma je, nastavlja ona, osjetljiva i suosjećajna i katkad upada u faze lutanja, kroz koju može ispoljiti i sklonost boemštini i piću, sve kroz neku vrstu patnje.

 

- Duševnost i dubina su njene odluke kada se povuče u vlastiti dom. Kao osoba ranjiva je i emotivna i ponekad to ispoljava kao slabost tijela i karaktera. Pronicljiva je i sklona promjeni raspoloženja. Ima dobro pamćenje, energiju i sklonost da živi u prošlosti. Uz to je pozitivna i dinamična i ima neukrotivu snagu, a ponekad radi preteške i riskantne stvari. Selma ima mnogo energije i stigne tamo gdje želi stići. Obično ima neformalan pristup životu sa laganim i otvorenim manirima „prihvati me takvu kakva sam“. Ponekad zna biti agresivna zato što ima urođeni nemir. Voli biti svoj šef, a ako joj se nameće autoritet, to joj diže tlak. Iskrenost opravdava naglost njene reakcije. Inteligentna je, duhovita i posjeduje magnetsku privlačnost, društvena je i voli pričati i uživati u dobrom provodu. Brzo uči i brzo donosi odluke, prepredena je i prilagođava se situaciji. Selma je uporna, odlučna i sigurna u svojim ciljevima – govori Azira šta su joj kašike „rekle“.

 

S druge strane, Svetlani Seki Aleksić prva i sedma kašika pokazuju dva posla kojima će se baviti, mimo pjevanja.

 

seka-aleksic-dom

 

- Manjih zdravstvenih problema vidim, ali, hvala bogu, bolnicu ne. U braku joj cvjetaju ruže i nema razvoda braka. Ona je vrlo stabilnog karaktera koji ne voli promjene. Seka zna uživati i cijeniti svoje užitke i to sve na sigurno, a voli da joj stvari idu konzervativnim i sporim tokom. Naravno voli svoj ugodan život i ima osjećaj za sve što je vezano za novac. Uživa u svojoj porodici i to je njeno najveće bogatstvo jer konačno se ostvarila kao majka i samim tim postala ispunjena osoba. Seka je jako stabilna i ima smiren temperament. Ona izbjegava sukobe svake vrste i sve što radi, radi sporo i dosljedno, a izvrstan je pjevač. Kao osoba je prilagodljiva, stabilna i vjerna kao partner, mudra je, orijentirana, pričljiva i radoznala – ističe Azira. 

 

Kao čovjek Seka je, kaže ona, vrlo iskrena i samopouzdana. Voli putovati i voli životinje. Egoistična je i čitav svijet gleda iz svog kuta, ambiciozna i što traži od života to i dobije.

 

 Dijamantska ogrlica

 

- U ljubavi je konačno sretna poslije padova koje je imala, a što se tiče posla bit će realna i uspješnija. Ona je dobar radnik i lukava je i teško može promijeniti mišljenje od nečega što naumi. Uvijek igra otvorenih karata i puna je samopoštovanja. Voli druženje, voli privlačiti pozornost ali ipak je vjeran partner. Kao osoba organizovana je i vrijedna i kada je nekom potrebna pomoć, uvijek je tu da pomogne, ali baš nesebično. Što se tiče novca, dobro ga zna raspodijeliti i zna štedjeti kao prava domaćica. Kao osoba nježna je i osjetljiva, ne voli fizički rad a izvana izgleda privlačna, inspirativna i uvjerljiva. Ona sva blješti poput dijamantske ogrlice – završila je Azira.    

 

(expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook