NOVA WEB STRANICA BH TELECOMA

Potpuno novi dizajn i funkcionalnosti uz mnoštvo novog informativnog sadržaja za vas

Biznis Klub03.04.17, 16:49h

Potpuno novi dizajn i funkcionalnosti uz mnoštvo novog informativnog sadržaja za vas
Nova web stranica omogućava jednostavnu navigaciju i brz uvid u pojedinačne informacije o uslugama, radu mreže, podršci ili pitanjima iz poslovnog domena

Želimo udovoljiti vama, želimo da imate bolji, pregledniji i nadasve jednostavan pristup informacijama i aktuelnim ponudama BH Telecoma, kao i ostalim podacima vezanim za poslovanje naše kompanije. Izradili smo novu web stranicu sa nastojanjem da ispunimo očekivanja naših korisnika i onih koji će to tek postati, poručuju iz ove kompanije.


Nova web stranica omogućava jednostavnu navigaciju i brz uvid u pojedinačne informacije o uslugama, radu mreže, podršci ili pitanjima iz poslovnog domena.


U narednom periodu u BH Telecomu nastavljaju sa inovacijama i poboljšanjima na inoviranoj web stranici za udobnost korisnika i brzu informaciju.


Nadamo se da će vam novi interface biti ugodan za pregled i da ćete biti zadovoljni načinom pristupa informacijama. Dobrodošli!, poručuju iz BH Telecoma.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!