FOTO/ Mediji iz RS se raspisali o uzavrelim strastima

Seks avanture bh. političara: Ko od zvaničnika dijeli ljubavnicu, a ko uživa u sado-mazo igricama

Hronika01.04.17, 17:24h

Seks avanture bh. političara: Ko od zvaničnika dijeli ljubavnicu, a ko uživa u sado-mazo igricama
Društvenim mrežama ovih dana kruže fotografije i video uradak jedne službenice u zajedničkim institucijama, koja svoje raskošne obline pokazuje i na Instragramu i Fejsbuku

 

Odvojeni život u Sarajevu srpskim političarima nudi neograničenu slobodu, pa su u ljubavnim avanturama ujedinjeni vlast i opozicija, dijeleći čak i ljubavnice, prenosi RTVBN iz magazina Faktor.

 

Vlast je, svakako, jedan od najmoćnijih afrodizijaka jer uz visoku funkciju redovno ide i povišen nivo testosterona. Otuda ni naši političari nisu izuzetak. O tome svjedoče priče nastale na osnovu njihovog hvalisanja, ali i brojne fotografije i video snimci koje razmjenjuju sa osobama suprotnog pola.

 

Da sve bude još zanimljivije, šuška se i o gej vezama među poznatim funkcionerima.

 

U vladajućem SNSD je pravi rasadnik i jednih i drugih, a neki se ljubavničkim uspjesima hvale i u poznim godinama; uz pomoć vijagre. Tako je u Sarajevu poznato da je bivši visoki državni funkcioner iz SNSD dugo održavao uspješnu ljubavnu vezu sa Z.V. koja se nije libila da u društvu prepričava doživljaje iz kreveta sa mnogo starijim ljubavnikom. Za suprugu i kćerke on je i dalje uzoran muž i otac.

 

Ni SDS-ovci ne zaostaju, jer im je vlast u Sarajevu očito uticala na libido. Tako se jedan od SDS-ovih ministara u Savjetu ministara, kojeg bije glas okorjelog ženoljupca, 'slizao' sa pomenutom Z.V.

 

Zanosna plavuša u kabinetu Samira Agića

 

Osim afere koja je potrajala, imali su i jednu nezgodu koja i danas izaziva podsmijeh u Istočnom Sarajevu. U želji da se dokaže pred mladom ljubavnicom, ministar je uzeo jaču dozu vijagre pa mu je pozlilo.

 

Političari ljubavnice uglavnom dovode kao pomoćno osoblje, sekretarice i savjetnice, kada preuzmu funkcije. Sličan obrazac se primjenjuje u Predsjedništvu BiH, Savjetu ministara i u Parlamentarnoj skupštini.

 

raspusni-zivot-politicara

 

Društvenim mrežama ovih dana kruže fotografije i video uradak jedne službenice u zajedničkim institucijama, koja svoje raskošne obline pokazuje i na Instragramu i Fejsbuku. Prije nekoliko mjeseci fotografisala se u kabinetu pomoćnika ministra bezbjednosti BiH za zaštitu i spasavanje Samira Agića. Šta je plavuša zanosnih oblina još radila u Agićevoj fotelji, nije teško dokučiti na osnovu video snimka.

 

Što se DNS-ovog kadra u Sarajevu tiče, nisu se proslavili na ljubavnom planu. Ali zato banjalučki ogranak čuda čini. Visoki funkcioner te stranke u jednoj republičkoj instituciji slab je na žene sa 'jačim' nogama. Za bolji uspjeh redovno je koristio vijagru, sve dok jedan od njegovih prijatelja prije nekoliko mjeseci nije preminuo od srčanog udara - u naručju jedva punoljetne djevojke.

 

Ni u PDP ne manjka uzavrelih strasti. Njihov visoki funkcioner odavno gaji suptilnu vezu sa svojom savjetnicom koja je poprilično mlađa od njega.

 

Što se tiče lokalnih zvaničnika, među najomiljenijim kod žena je Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine, kojeg su zimus slikali na Jahorini u zagrljaju sa kafanskom pjevačicom.

 

I jedan bivši SDS-ov načelnik ponosni je vlasnik 'torbe za seks', koju svuda nosi sa sobom. Kako je poslom (a i stambeno) često u Beogradu, izučio je mnoge tajne seksa, pa se snabdio pomagalima. U torbi nosi vibratore, kondome, lubrikante, strapone i razne stimulatore.

 

SNSD u svojim redovima ima i jednog ljubitelja sado-mazo igrica i dominacije. On je gej i dio je rukovodećeg tima svog političkog idola. Ekonomista je i dobro mu ide s novcem, prenosi RTVBN.

 

Ljubavnika ne manjka ni među socijalistima. Ima ih raznih orijentacija. Jedan visoki funkcioner, koji je razveden, poznat je po tome da voli novinarke. Visoke plate i moć koju im pruža funkcija, naše političare rješavaju mnogih briga koje imaju obični građani. Kojima, iako je to 'sirotinjska zabava', nije do toga. Dosta im je to što im političari rade.

 

(RTVBN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook