VIDEO/ ZAPRIJETILI MU, A ON IM ODGOVORIO

Sergej Trifunović poderao srpske političare uoči izbora: Zabole me ku*ac da se plašim! Ne možete mi ništa uzeti!

Front01.04.17, 12:50h

Sergej Trifunović poderao srpske političare uoči izbora: Zabole me ku*ac da se plašim! Ne možete mi ništa uzeti!
Na početku svog govora Trifunović je prepričao prijetnju koju je od "anonimnog prijatelja Srbije" dobio u iznenadnom telefonskom razgovoru, a zatim nimalo biranim riječima odaslao poruku aktuelnim srpskim politčarima

 


Rastu tenzije u Srbiji uoči nedjeljnih predsjedničkih izbora, a osim nove pojave na političkoj sceni - Ljubiše Preletačevića Belog, koji je postao atrakcija u cijelom regionu, ovogodišnja predizborna kampanja pamtit će se po noviom melodramskim spotovima Aleksandra Vučića, ali i po aktivističkim istupima srpskih javnih ličnosti.


Među onima koji su se agilno uključili u kampanju Saše Jankovića, opozicionog predsjedničkog kandidata, je i poznati glumac Sergej Trifunović koji je na predizbornom skupu u Beogradu izašao na scenu i verbalno poderao aktuelne političare u Srbiji.


Na početku svog govora Trifunović je prepričao prijetnju koju je od "anonimnog prijatelja Srbije" dobio u iznenadnom telefonskom razgovoru, a zatim nimalo biranim riječima poručio:


- Imam 44 godine i zabole me ku*ac više da se plašim! Nemam ja više prava na to!... Ne možete mi ništa uzeti što vam ja ne bi drage volje ustupio, osim moje glave! Osim moje glave!!!   


Popularni glumac na kraju je zaključio:


- Imamo nedovršen posao u Srbiji, imamo najvještije učenike Slobodana Miloševića na vlasti... Ne mogu da vjerujem da ću ovo izgovoriti, ali za njih je Milošević gospodin čovjek!

 

Pogledajte žestok govor Sergeja Trifunovića...         

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

*****************************************

Ne propusti bonus video na DEPO TV!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook