NAJLUKSUZNIJI TELEFON NA BH. TRŽIŠTU

Huawei P10 premijerno predstavljen u Banjoj Luci

Tehno24.03.17, 15:54h

Huawei P10 premijerno predstavljen u Banjoj Luci
Najluksuzniji telefon na tržištu već sad u ponudi kompanije m:tel

 


Huawei P10, mobilni telefon koji je uzdrmao svijet mobilne telefonije je, po prvi put u Bosni i Hercegovini, predstavljen u Banjoj Luci, 23. marta, u Kamenoj kući na tvrđavi Kastel. Brojne zvanice, kao i predstavnici medija, imali su priliku da se, samo mjesec dana nakon svjetske premijere u Barseloni, upoznaju sa vrhunskim performansama nasljednika uspješne P serije.


„Prošle godine sa Huawei P9 imali smo preko 10 miliona korisnika našeg telefona, a sa Huawei P10 imamo još veće planove. P10 posjeduje jednu sasvim novu karakteristiku 'portret’ na koju mnogo računamo jer želimo da svako od nas zabilježi najdivnije i jedinstvene trenutke. Tako da, očekujemo još bolju prodaju u 2017. godini“, naveo je Zhaozhengwen Jacky, regionalni direktor terminalnog odjeljenja Srbija rep. ofisa.


Novi Huawei P10, poput svojih prethodnika, posjeduje tehnologiju brzog punjenja telefona, te se za svega 15 minuta punjenja, baterija uređaja može napuniti i preko 30 procenata, a na ovom modelu su uvedena i nova tehnološka rješenja.

 

„Huawei P10 se prije svega izdvaja svojom kamerom. Naša saradnja sa kompanijom LEICA se nastavlja, tako da imamo ne samo dvije zadnje kamere, već i prednju LEICA kameru, a tu je upotreba 'portret’ načina rada, kao jedna od novina koju niko od drugih brendova do sada nije primjenio“, istakao je je Zhaozhengwen.


Označen kao jedan od najluksuznijih uređaja na tržištu, Huawei P10 posjeduje elegantan dizajn, neprikosnovenu funkcionalnost i preciznost pri upotrebi, a samim pojavljivanjem je postavio visoke standarde u svijetu mobilne telefonije.


Svjetskom premijerom novih modela P serije kompanija Huawei je ponovo visoko podigla ljestvicu u odnosu na konkurenciju, a već sada je dostupan korisnicima u sklopu ponude kompanije m:tel.  


Ljubitelji fotografije mogu da posjete Kamenu kuću na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci, gdje će do 13. aprila 2017. godine biti otvorena „Huawei izložba fotografskih portreta“, u okviru koje je predstavljen niz portreta fotografisanih upravo kamerom novog Huawei P10 telefona.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!