VIDEO/ Nakon teških optužbi iz SNS-a

Supruga Vuka Jeremića u suzama: Deset godina nisam probala ni čašu vina i Vučić zna zašto...

Front22.03.17, 08:51h

Supruga Vuka Jeremića u suzama: Deset godina nisam probala ni čašu vina i Vučić zna zašto...
"Ako se budem odlučila da tužim nekoga, sigurno će to biti i Aleksandar Vučić", objasnila je. "Hajde da budemo iskreni. On kontroliše svaku reč koja ide u 90 posto medija u etar, a kamoli ono što dolazi iz njegovog štaba"

 

Supruga Vuka Jeremića je na konferenciji za štampu povodom optužbi iz redova SNS da "upravlja narko tržištem u Srbiji" poručila da Aleksandar Vučić treba da se stidi, zato što on stoji iza ovog saopštenja. U emotivnom obraćanju je rekla da ako se bude odlučila da tuži nekoga, to će biti i Aleksandar Vučić.

 

Funkcioner SNS Milenko Jovanov je juče u pisanom saopštenju napao Vuka Jeremića i njegovu suprugu navodeći da je Jeremić bio saučesnik u 16-godišnjoj pljački Vojvodine, a da "Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić".

 

Izjava je naišla na osudu većeg dijela javnosti, a Aleksandar Vučić je izjavio da njegov tim i on nikada neće vrijeđati članove tuđih porodica. Vučić je rekao da je to bila reakcija njegovog kolege i prijatelja na brutalne napade "dosovskih kandidata na njegovog brata" i izvinio se građanima.

 

Tim povodom sazvana je vanredna konferencija za štampu na kojoj se obratila Nataša Jeremić.

 

"Ja sam šokirana i zgrožena i ne znam šta da kažem. Ovo je prevazišlo svaku meru", rekla je suznih očiju Nataša Jeremić. "Aleksandar Vučić se jutros izvinio i govorio o pristojnoj Srbiji. Mislim da treba da se stidi, zato što on stoji iza ovog saopštenja. Mislim da je zato potpuno van svake pristojnosti što se on oglašava i govori o pristojnoj Srbiji."

 

U emotivnom obraćanju rekla je da je strašno što uopšte mora da govori o tome da nikada nije bila u kontaktu ni sa kakvim narkoticima. 

 

"Deset godina nisam popila čašu vina. I nije tajna zašto. Deset godina se borimo da dobijemo bebu. On to zna. I strašno je što je dopustio nešto ovako", dodala je Nataša Jeremić, a iz prvog reda bodrio ju je njen suprug Vuk Jeremić, takođe na ivici suza. "Sinoćnim saopštenjem su pokazali da su spremni na sve. Ja se sada plašim i pitam se šta je sledeće", istakla je i dodala da će se oko tužbe konsultovati sa advokatom. 

 

"Ako se budem odlučila da tužim nekoga, sigurno će to biti i Aleksandar Vučić", objasnila je. "Hajde da budemo iskreni. On kontroliše svaku reč koja ide u 90 posto medija u etar, a kamoli ono što dolazi iz njegovog štaba."

 

Istakla je da Srbijom vlada potpuni medijski mrak. 

 

"Hvala vam što ste došli. Hvala vam na hrabrosti i hvala vam na podršci", zaključila je. 

 

 

(Nedeljnik.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook