foto/ ne voli se eksponirati u medijima

Melanijin najveći oslonac je njena sestra Ines: Ko je tajanstvena Slovenka koja čuva leđa prvoj dami SAD-a?

Showbizz21.02.17, 13:43h

Melanijin najveći oslonac je njena sestra Ines: Ko je tajanstvena Slovenka koja čuva leđa prvoj dami SAD-a?
Prema pisanju New York posta, Ines je odana svojoj sestri i već godinama njena najbolja i najbliža prijateljica

 

Najbolja prijateljica Melanie Trump živi samo nekoliko minuta od penthousea porodice Trump u "Trumpovoj kuli" u New Yorku, a to je njena sestra Ines o kojoj se vrlo malo zna i koju mediji rijetko spominju.


Ines Knaus (Melania i Ines su početkom devedesetih otišle u Milano zbog manekenske karijere i svoje prezime Knavs promenile u Knaus) živi u apartmanu vrijednom dva miliona dolara u elitnoj njujorškoj ulici Park avenue, a apartman se nalazi u zgradi koja je u vlasništvu "Organizacije Trump".



Prema pisanju New York posta, Ines je odana svojoj sestri i već godinama njena najbolja i najbliža prijateljica. Uprkos tome što ima i te kako poznatu sestru, postoji samo jedna službena agencijska fotografija Ines i to iz 2005. godine na Floridi, na Trumpovom imanju Mar-a-Lago.

 

Obe su početkom devedesetih napustile Sloveniju i u Milanu počele karijeru u modnoj industriji. Melania je odmah krenula u manekenske vode, dok je Ines više bila zainteresovana za modni dizajn.

 

ines-knauss


"Ines je htjela da uspije u modnom poslu, ali izgledala je kao da nema pojma kako bi se probila", ispričao je Al de Bejsvil, modni fotograf iz Pariza, koji je Melaniju slikao golu za muški francuski magazin sredinom devedesetih. "Ines nije bila poput drugih djevojaka u modnoj industriji, koje se ponašaju kao da su kraljice. Bila je vrlo pristojna", rekao je de Bejsvil.

 

Iako nije prisutna u medijima, Ines često brani svoju sestru, naročito otkako je Donald Trump postao predsjednik i to uglavnom radi preko svog profila na Facebooku. Prošlog ljeta, kada su neki navodni bivši mladići Melanie dali intervjue za slovenačke medije, Ines je napisala: "Svi imamo dobro pamćenje i laži su loša karma."

 

ines-knauss-2


Ines je reagovala još nekoliko puta kada su pojedinci iz "bivšeg" života Melanie Trump pokušali da preko medija profitiraju od nove prve dame Amerike. I modna dizajnerka Luisa Bakaria je za Post rekla da je Ines vrlo predana Melaniji, i da je navela kako je više puta bila prisutna na njihovim porodičnim druženjima gde je vidjela koliko su svi bliski. Ines je bila Melanijina kuma kada se udala za Trumpa i osim nje Melania nije imala nijednu drugu vjenčanu kumu.

 

(Pulsonline.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook