VIDEO/ SAVRŠENSTVO IZ BIH

Ovako se stvara kvalitet: Pogledajte kako se prave Granoff košulje...

Arhiva06.05.14, 13:43h

U cilju prilagođavanja tržištu i osvježenja svoje ponude, kompanija Granoff dizajnirala je nove sportsko elegantne kolekcije od najfinijih italijanskih tkanina, koje su namijenjene svim generacijama

Granoff košuljeKompanija "Granoff" je osnovana 2003. godine kao prvi brand u Bosni i Hercegovini, specijaliziran za mušku modu, odnosno proizvodnju muških odijela, košulja i kravata namijenjenih za posebne prilike.

U cilju prilagođavanja tržištu i osvježenja svoje ponude, ova kompanija dizajnirala je nove sportsko elegantne kolekcije od najfinijih italijanskih tkanina, koje su namijenjene svim generacijama. Jedna od najvažnijih karakteristika kolekcija je njihova udobnost te su stoga, osim za izuzetne i važne prilike, namijenjene i za svakodnevno nošenje.

"Granoff" pridaje veliki značaj svakom detalju pri procesu izrade i proizvodnje hlača, jakni, kaputa, košulja, kravata, sakoa, odijela i drugih odjevnih detalja koji nastaju u ovoj kompaniji, te konstantno teži kvaliteti svakog proizvoda.

Zbog velikog interesovanja i potražnje za "Granoff" proizvodima otvoreno je osam ekskluzivnih maloprodajnih objekata od kojih se tri nalaze u Sarajevu, dva u Mostaru, te ostali maloprodajni objekti u Tuzli, Zenici, Banjaluci.

U prodavnicama "Granoff" u toku je specijalna maturantska ponuda sa cijenama posebno namijenjenim za maturante. Ponudu možete pogledati u svim prodajnim objektima Granoff-a.

Više detalja možete saznati na web stranici www.granoff.ba te Granoff Facebook profilu, a u nastavku pogledajte kako se prave savršene bh. košulje...

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook