IZ UDRUŽENJA BORACA 'CRNI LABUDOVI' STIŽE UPOZORENJE

Mi smo u ratu bili spremni život dati za svoju državu, rušilačke horde trebaju znati da smo je spremni braniti i u miru!

Arhiva12.02.14, 10:59h

U saopćenju 'Crnih labudova' posebno se naglašava sljedeće: "Mi smo u ratu bili spremni život dati za svoju državu, naglašavamo da smo državu spremni braniti i u miru. Rušilačke horde trebaju znati da više nećemo mirno posmatrati rušenje i paljenje državnih objekata i imovine!"

Crni labudovi znakU saopćenju kojim su se oglasili u jasvnosti, članovi Udruženja boraca 'Crni labudovi' izražavaju ogorčenje i nezadovoljstvo povodom "rušilačkih dešavanja u gradovima BiH" te, kako se navodi, pozivaju "rušilačke horde da odmah prestanu sa provokacijama patriota BiH".

U saopćenju se, uz podršku obespravljenim građanima u njihovoj mirnoj i civiliziranoj borbi za svoje zahtjeve, posebno naglašava sljedeće:

"Mi smo u ratu bili spremni život dati za svoju državu, naglašavamo da smo državu spremni braniti i u miru. Rušilačke horde trebaju znati da više nećemo mirno posmatrati rušenje i paljenje državnih objekata i imovine".

Crni labudovi saopćenje

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook